Thursday, July 29

confession~

yup..

semue manusie..

KAWAN je..

bkn lebeyh2 pun..

try la trime semue jenis laki pun..

bkn suh ko jdkn pasangan idop
4:59pmMe

reflex the advise to ur own self jugak

hahahahahahaha

but im looking for serious companion
4:59pmPuti Arifah

jgn la rush sgt..

ssh camtu if terlampau tercr...
4:59pmMe

aku tak nak terdedah dengan byk benda...

aku tkur end up macam bapak aku
5:00pmPuti Arifah

hm ntahla..

ssh nk tlg ko buang persepsi tu

slow2 la weyh...

jgn push sgt
5:01pmMe

aku tak psh pun

but if somene try to get near me benda ni takkan brubah punya...
5:01pmPuti Arifah

ko xsedar yg ko tgh push
5:01pmMe

eventho i have interest in that guy

aku ngaku aku suke orang.. im easily fall in love
5:02pmPuti Arifah

hm ssh la camni...
5:02pmMe

tapi bile org or sesiapa jer try to get near me.. i never trusted anyone

aku takkan biar diri aku luka..

ill hurt them first be4 they hurt me...
5:03pmPuti Arifah

adehhhh~~~

ssh tul probs akak ak ni..

hm ko takot nk sakit..

tu yg ko xley blaja pape...

ak da byk kali sakit so byk yg ak belaja
5:04pmMe

aku perlukan someone yg betul2 buat aku jatuh cinta kat dier as HE LOVE ME.. dia perlu sayang aku dulu sebelum aku sayang dier as much as aku akan sayang dier in futur

3 comments:

  1. ooo.. dlm diam de secret recipe eyyyy??

    ReplyDelete
  2. anonymous: ape yg secretnyerrr???? this is just some kind of pengakuan jer...

    ReplyDelete
  3. hahahaha..orait2..

    ReplyDelete