Sunday, October 28

sungkai

Assalamualaikum,

hujung minggu yang penuh, dengan gelak tawa, senyum mersa, dan terbinanya satu lagi masjid, with wish of may both of you be blessed by Allah till Jannah.

doa saya untuk awak berdua,
  • welcome to our BIG FAMILY,
  • do take care of your zaujah wholeheartedly! 
well, jom cite sikit kat sini.
 lepas pecut kancil Wugu tu up until 110KM/h, dengan harapan yang sangat tinggi dan berdoa tak kena saman (patutnya tak kena la sebab tak lebih pon 110km/h tu) around noon kitorang sampai ke sungkai.  yup~ SUNGKAI, kalau masa duduk Labuan dulu sungkai tu maknanya iftar ataupun bahasa melayunya berbuka puasa, kat sini jadi nama tempat plak..

ok. misinya sebab ada orang nak bina masjid.

Barakallah


dan bila dah berkumpul sanak sedara, ipar duai, menantu menantan, eh? hihihi... ni la jadinya :)


gamba ini memang di ambil blur - biar kabur sikit :D

makanya, berakhirlah perjalanan ke sungkai dengan menikmati sebucket ayam goreng kepci yg lazat serta diberi diskaun oleh pihak kerajaan dengan menggunakan kad diskaun siswa, hukhukhuk (terharu acah-acah)

jadi belah lelaki 2 weeks from now, so, agak-agakrajin later on boleh la update lagi, 


No comments:

Post a Comment