Saturday, August 6

encik senyum tanpa mata.

lately ni, emosi kurang stabil kan, baru prasan post yg before2 ni pelik2 je bunyinya..hahahah...beselah, wanita~ erkk?? apakah???

urm, dah masuk bulan 8 ni, so, lepas ni entry excited sikit, especially for incoming special day kan, hahahah, harapan tinggi giler ada something special akan berlaku, tapi agak2 macam takder jer,so, i've decided untuk membahagiakan diri sendiri pada hari itu, yippiiiee!!!

menu: special rainbow cake untuk saya, (hand made) *hopefully i hve the time untuk membuatnye, since im going to be a bit busy but on the day, saya akan OFF dari berkerja untuk menghargai masa untuk diri sendiri,

harapan? buka puasa dengan makanan feveret! tu pun kalau mak masak la...kalau tak, errr~~~~ ;(

ape lagi, wish? errrr, kalau nak "wish" tu tambah "esssssss" kat belakang boleh? sebab memang berderet list~ kalau bagitau pun bukan ada orang boleh tunaikan pon, baik dok diam2 dalam pale otak ni jer, tunaikan sendiri..hahahha,

apa kaitan ngan tajuk? hahahha..ntah! tajuk berkaitan ngan gamba kot... ade orang senyum hilang mata~ hahahahha!

BTW: sedang cuba menstabilkan kembali emosi, agak susah sbenarnya, kalau duduk sensorang lagi macam orang sasau, tetibe jer sobs! sobs! hahahahahm well, everything fine, menangis gembira agaknya, ;)

No comments:

Post a Comment