Tuesday, April 19

kipas takde suis tutup! - mintak tolong?

well..well... early morning post! terkilan sangat nih! terkilan sesangat! PBAKL coming soon, very soon, n im stuck here at melaka doing my final exam! huarghhh! baru lepas baca newletter from kak nila jemari seni, since i subscribe for the newletter la kan.... yelah....nak taw latest update on this publication la punya pasal.... the latest news is my favorite author sudah membuat buku umum baru... n plus ada 2 buku which is related to each other....yg sakit hatinya kemungkinan tak dapat menempatkan diri ke pesta buku tu nanti.... just like i said,,, "if people craving for food, im craving for books!!!" dah bertambahnyer sakit hati, just like buku "versus" sebelum ni yg keluaran pertama juga dijual hanya di pesta buku, the first few number of early buyer ada mendapat notebook yg siap ditandatangan personally bu hlovate which saya tak dapat even saya telah datang on the first day of Pesta buku tu.... Ramai jugak yg beli rupanya... igtkan tak ramai die-hard fan die...haduhhh-haduhhh~ and for this PBAKL '11, again the same type of promotion dilakukan which cetakan pertama dijual di pesta ni n again ade cenderahati dari Hlovate again.. n kali ni adalah bookmark with personal written on it too..n saya tak dapat nak dapat kan jugak benda tu... coz only ada 1000 unit of it... sape baik hati???ada sesape yg pegi pesta buku tu on the first day tak??? tolong tolong tolooongggg!!! belikan that books for me n kalau boleh dapatkan cenderehati tu sekali pon bagus.... n i promise to pay for it back...JANJI! kalau ade yg sanggup bermurah hati untuk membelikan buku itu dulu lah...(n please let me know) seriously mmg nak....! nak SGT!! :'(


p/s: kalau ada sesiapa yg dapat pegi n tetibe baik hati nak belikan dulu utk saya ni la rupa paras buku tu, ade 2 taw... memang teringin sgt nie! huhuh


No comments:

Post a Comment