Friday, April 15

farah! farah! parah! parah!

setelah sekian lama tak tulis-tulis type-type kat dalam laptop ni, so tgh pagi buta ni ada benda jugak nak di stori morikan....
tepat pukul 3 pagi, yup! pukul 3 pagi~~~ la..la..la.... (teringat plak lagu P. Ramlee dedulu tuh) huhuuh
apsal tak tido lagi??? sebab saya tengah study...huhuhu... final on next wednesday! YES! next WEDNESDAY on 20th April 2011... my final exam dah menunjukkan batang hidung.. jap lagi nampak la badannyer..adehhh~ musim memerah otak dah sampai.... n right now tgh siapkan last assignment for my FAR 300.. pernah taw ape tu consolidated statement??? haaa! benda alah tu la yg saya belajar sem ni..adehhh! terseksa jiwa dan raga punyalah.... dah lah semester ni juga dier nak tukar format baru, semester i jugak UITM buat perubahan untuk budak2 diploma... which is starting from next semester dalam setahun ade 3 semester.... so this semester diorang telah mengurangkan amount of days for our study week, which usually A WEEK n now hanya ada 2 hari! adoiiii! sakit jiwa weyhh! kalau sesiapa yg tak pernah tgk consolidated statement tu ape ni hah! saya tunjuk sikit, contoh jelah... baru rembat tadi kat google...huhuh (ntah company sesape aku cilok pon aku tak taw)

TARRRRRAAAAA! amacam??? tak ke panjang tuh??? tapi buat masa sekarang ni, kitorg takderlah belajar semua... bout 3/4 of it dah belajar kot..huhuhu.... tu baru consolidated balance sheet, belum income statement lagi....dua-dua ni sangatlah susah..... hopefully tak sangkut...dah last sem ni....
subjek lain pon ade jugak yg susah, but this one,, the scariest one i ever had.. seriously.... bersengkang mata untuk final benda biasa.... hopefully result akan lepas...huhuhu...semoga dipermudahkan... wish me luck ya! :D

No comments:

Post a Comment