Saturday, May 1

happy birthday AMILA TAJUDIN










happy birthday to you...




happy birthday to you..




happy birthday to you..




happy birthday to you..








dear me for today; 3/5/2010








birthday mila hari ni... n here is my journal..




pagi: study ala kadar..




tgh hari: makan...




petang: ekpedisi bermula...








+kuar ngan jabek,puti,azwa n jiran jabek




(jabek..ko nak bawak kitorang pegi maner ni??? n the rest is history...)




+ayah pulak datang ngan misi menceri hadiah untuk 2 org dalam hidup ni; kak ain n amila




(ala...ape nak beli ni... sume benda pon macam tak sesuai.... n the rest is history)




(n puti... remember about my dream nak bukak reading room)




+ sing along with puti n azwa n jadikan benda tu alarm untuk mila...




(ALLAH selamatkan kamu amila....)




+hati kacau bilau sbb tetiba rasa homesick nak mati...




(alan! tak aci tgk iron man 2 dulu)




+skunk! hati still dlm kacau bilau




(without reasons! tak taw ape yg tak kena tapi kpale otak macam dah tak boleh nak focus..)








p/s: amila.. selmat hari jadi n hopefully kau suke hadiah yg aku bagi.... tu hadiah terbaek yg aku boleh bagi kat kau... sbb aku mmg dah tak taw nak bagi ape kat kau... SELAMAT MEMBACA




:D :D :D

No comments:

Post a Comment