Wednesday, September 30

can't wait!!! new thing!!

warghhh!!!! bahagia yang teramat apabila memiliki sesuatu yana memang dah lama di idam-idamkan... fuyoo fuuyyoohhh!!! dapat camera beb!! DSLR tu.. canon 1000D.. even tak berapa pandai lagi nak guna but still it is the best thing i ever had!! thanx to my beloved bapak la kerana telah berjaya menunaikan impian salah seorang anak yang memang kaki demand kat dierkan... happy belated birthday to me and i love my present a.k.a my canon 1000D... lepas ni puas la aku bergambar.. hhhoooorayyyy!!!!!

within these few weeks coming.. kelab course kitorang (consider course la kan sebab tak taw nama lain dier ape) D'AIS akan menganjurkan sebuah makan malam yang bertemakan hari raya.. can't wait coz this time it's a combionation with other course but same fack a.k.a gabung ngan budak MEDIA la... giler tak sabar sebab nanti nak tgk jumper tapi dier mesti pakai sedondon ngan awek dier tu.. anyway.. yang paling best adalah bergambar!!! CAN"T WAIT!!! nanti ein letak gamba dinner kat sini.. insyaallah if pegi lah.. (gamba next post -_-)

No comments:

Post a Comment