Sunday, September 27

selamat hari raya


salam..it's been a week we're having our raya..have fun tak???ein???actually tak berapa nak have fun la but at least there a some memories that are just not to be forgotten..well ya!!everybody pon ade memori sendiri kan???just like everybody else..ein punya raya pon ader peristiwa minta maaf n not to be forgotten dapat ang pau.. but the best is ein raya ngan camera baru.. fuyoo fuyooo!!hahah..giler bangga diri kan??agaklah..huh???berlagak???kenalah babe..bukan selalu impian tercapai dan cita-cita tertunai. ahaks!!tak boleh blahh!!!macam nak bagi penampar kan??? tapi tak boleh..tak baek pukul anak dara orang...hahaha..anyway raya tetap a bit best!! for those yang tak meraikan raya dengan keseronokan tahap melampau anda mengalami kerugian..hahahah.. sempena kite masih kat dalam bulan yang memang mulia ni ein nak mintak maaf kat semua orang yang ein kenal n kat sesape yang kenal secara langsung dan tidak langsung. mintak maaf dari hujung rambut sampai hujung kaki. wasalam..

No comments:

Post a Comment