Wednesday, July 11

ujian

Assalamualaikum.

plain night with a strong blow of wind.
I'm singing my blues.. 

2 more last paper, today 12.7.2012. PSA 420 - Public Sector Accounting (Malaysian Contex)
fuhhh~
rasanya untuk semester ni tak berapa nak struggle sangat la. Too calm in revising all the chapters tapi masa dalam dewan memang betul menggelabah. Dengan alasan tegar yang sama untuk setiap paper, tak cukup masa nak jawab. dan bukan sebab terlalu banyak idea macam cokelat yang dicurah-curah ke ladang gandum tu dan jadilah coco crunch, tp sebab terlalu lama habiskan masa untuk memikirkan jawapan untuk satu-satu soalan sampai.... ok.. tak boleh nak kata dah...

"Hasbunallah Wani'mal Wakil"

Stress? Sem ni paling stress masa paper FAR 400, betul punya sakit jiwa dengan all the questions yang unexpected, dan sekali lagi alasan tak cukup masa, dengan semua akaun yang tak imbang, adesss~ memang keluar dewan dengan hati yang huru-hara. dan untuk mengekalkan kecerian hati yang sedikit kecundang (kecundang keh??) just tawakal to Allah with all the efforts that u have done kan. He knows best!

Dan yang menambah sedikit lagi huru hara bila housemate yang major in financing habis paper awal almost 7 days earlier than us! OK! 6 DAYS to be exact la kan, tapi still habis awal k n bila diorang sume dah menjejakkan kaki keluar dari rumah sewa ni untuk pulang ke pangkuan ahli keluarga masing-masing, sumpah JEALOUS! ok. FINE! rezeki mereka balik awal tapi ia sangat mengganggu-gugat ketenteraman yer,

Dan ditambah lagi dengan antibodi badan yang macam tak berapa nak stabil, almost catch some flu, demam segala bagai.. dengan mata yang dicium oleh seekor raksaksa  serangga berbadan kecil (dah raksaksa berbadan kecil pula? Apakah??)  yang telah menyebabkan mata sebelah kiri membengkak dan menimbulkan kesan seperti melecur yang betul sakit ok~! sebab dekat giler dengan mata. Betul-betul hujung eye-line tu. Almost 5 days dan masih dalam proses pemulihan. dengan harapan yang tinggi janganlah berparut sebab memenag jelas lagi nyata tahap kebesaran luka itu.

Ouh!Ouh! Tomorrow (FRIDAY) will be our last usrah untuk sem ni dan mungkin juga kali terakhir bersama mutarabbi kami- KAK ISMA.. cant wait for this Friday tapi... well.... just so u'olls know, i'm soooooo happy with you girls! : )

Ouh!Ouh! Ramadhan coming rite? Bulan penuh rahmat sebab hanya ada satu je syaitaniyyah yang kita perlu lawan- ourselves - sendiri punya nafsu. Have you prepared yourself? saya sedang. : ) dan doa saya semoga kita semua berjaya mengutip semua jenis berkat-berkat yang Allah turunkan masa bulan ni nanti yer. Aaammiiinnn~~


No comments:

Post a Comment