Monday, March 8

malam ini..


kepala baru lepas beserabut dengan segala bagai control yg kena hafal.. telinga sebelah kiri dok denga ipod.. ntah dah bape lagu dok pusing2 dalam kpale.. n ntah bape banyak control n procedure aku baru start nak paham kan.. TESTS on this thursday and friday + my presentation tomorrow (or should i said it TODAY) arghhh!!! fenin ana mahu fikir semua benda dalamsatu masa laaa...
script tak hafal lagi n AIS 310 tak sentuh lagi... AIGOOOOOO (biler kemahiran berkata-kata korea terkeluar) itu yg buat aku serabut sebenarnyer for this whole week.. sepatutnnyer taj jadi beban pon if dah start blaja awal2... tapi yelah kan... kalau dah nama NUR FARAHIN BINTI ABU BAKAR, memang sah sentuh buku time2 tahap dah kritikal.. selagi tak denga orang cakap " WEI! test tu esok la" selagi tu tak sentuh buku.... TAK CAYA...tgk jer buku law kulit mmg tahap masih keras macam baru beli dari kedai buku kan.. hebat tak hebat aku jaga buku.. yelah.. sayang sgt buku tu sampai takut sgt nak bukak (ngeh..ngehhh ALASAN SEMATA); PUAN MIMI..maafkan saya...restukan segala ilmu yg puan bagi k... (AMIN>>> harapan nak lepas FINAL nanti..) :P :P
Skrang notes sume berlambak kat tepi tilam... macam aqila kata... letak note tepi tilam konon2 macam dah baca la (ATTENTION!!! KONON-KONON OKEYH! so maknenyer tak baca pon... jadi dummy jer kat tepi ni) hohoho... beselah tu.. kan dah cakap tadi... FARAHIN kan.. mmg macam ni...AHAKS :D anway! gud luck for tomorrow! n not to be forgotten coming thursday and friday! :D

No comments:

Post a Comment