Tuesday, March 2

just something to spill..

Today, 3 march 2010, Wednesday, a pretty-not-very-hot-day.
Ipod Touch 3rd Generation tgh menjerit lagu Uncle kraker. Follow me...
...follow me everything is alright
i'll be the one who tuck u in at night
want to leave i can guarantee
u wont find nobody else like me...
Otak tgh ligat berfikir, hari ni ader quiz maf. sales mix yang selma ni belaja tak pernah paham pon.(sorry to PM Azizah..bukan nak kata ape..tapi saya tak berapa nak paham ngan ape yg puan ajar kadang2.) Tu yang payah sikit. Last2 duduk depan laptop jugak(sekarang ni)
Dah lama nak spill but tak taw ape nak dikatakan. Tentang life kat sini?life sekarang nie? or life sendiri yang melibatkan life orang lain...
Mula dengan LIFE KAT SINI; from Subang to Seremban to Melaka. Perjalanan hidup hanya berubah from Kilometres aspect. 200KM++ yg tidak membawa makna apa2 dalam hidup tapi dengan satu tujuan nak dapatkan grade mark yg tinggi+i want to prove them! saya boleh berjaya OKEYH!
LIFE SKRANG NIE; selepas sesi confession the other day with some certain people yg aku sendiri tak taw kenapa aku citer kat mereka2 nie.. aku rse life skrang ni ade improvement. Belajar dari pengalaman sendiri + other's=aku boleh berfikir utk buat keputusan yg lagi matang dalm hidup. Correct choices!insyaAllah. ALLAH bless me please...
LIFE SENDIRI YG MELIBATKAN ORG LAIN; susahkan. aku buat satu teori.. or should i say it 2? 1st; if u ever lat others to penetrate ur heart/life be prepared to be hurt! TRUE.. sbb selama hampir 20 tahun aku bernafas ni org yg ader dalam life aku keep hurting me. TRULLY HURT! sampai rse nak pasangkan firewall tak nak bagi orang lain masuk. 2nd; simplest is the hardest. Orang kata life mudah tapi kita sendiri yg complicatedkannya cause it to be hard. IF MACAM TU THEN TELL ME why is it the simplest thing to make decision can be the hardest one if it's related to life??? huh?? kan??kan??kan?? nak buat keputusan especially melibatkan org lain sgt susah.. nak jawab exam paper pon tak susah macam tu.. Sbb ape.. Exam book-oriented. BUT LIFE DECISION? APE-oriented??? experience??? susah yer nak buat keputusan sbb tak taw nak lukakan hati siapa.. sendiri or org lain..


No comments:

Post a Comment