Monday, October 12

aidilfitri nak habis


sebelum aidilfitri menghilangkan diri dan di ganti dengan bulan islam yang lain, ein hope masih sempat nak bercerita pasal raya la kannn..


haiyyoooooouuu!!!!! semalam kitorang pegi raya(which is actually bukan semalm la coz dah lepas seminggu pon.. heheh).. havoc habisss!!!6 keeta tu tak masuk lagi berapa buah motor(5 jer pon..saje nak bagi up sikit)huhu.. kitorang serbu tiga buah rumah coursemate kitorang..rumah pertama yang diserbu rumah ain then wali pastu ita.. sumer coursemate ein n the first 2 is my classmate.. cian ain yhang tak sempat nak prepare makan sebab dier ingat just few of us yang datang sekali tengok...hah!!!berkoyan...dah lah time tu hujan lebat!!masing2 kelaparan kan.. mak ain prepare mee rebus untuk kitorang.. first classs!!! sedap giler... i likkeee~~~ hehehe..

Meneruskan perjalanan ke kampung kandang (rumah wali) dan still hujan rintik-rintik..berlumaba ngan ain.. ain bawa kereta macam pelesit.. suke2 dier jer nak masuk kiri n kanan.. hahahha.. ein sebagai driver yang berwawasan (ye kerr??) follow jer lahhhh!!! hahahah.. semalam bawa kereta memang macam dodolll (hahahah) sampai rumah walli makan makanan raya; lontong, nasi impit, lengkap ngan sambal ngan kuah kacang.. n for second time FIRST CLASS!!!! sedap... n not to be forgotten ein amik gamba bersama canonku yang tersayang.. wwuahhhahahahahaha.

Ein meneruskan lagi perjalanan ke rumah ita.. nie yang best!!! kitorang makan pizza taw!! bukan sebarang pizza.. nie pizza buiatan sendiri oleh ahli keluarga ita sendiri. MARVELOUS!!! seafood pizza.. macam2 ada.. SEDAP HINGGA MENJILAT IBU JARI JERRR~~~ pastu kitorang amik gamba beramai2 di luar rumah ita dan seperti biasa saya adalah juru kamera..

Then kitorang pegi tesco coz azwa nak cari laptop n dier telah mengeluarkan sebanyak rm2000++ untuk sebuah laptop yang agak latest jugak(cantik giler design dier)..

Malam tu rush balik coz tuan punya kereta a.k.a kak suk tak berapa sihat n dier nak guna kereta.. Time tu ein dah start pecut.. nasib baik sampai dengan selamat takut gak if tak dapat nak hantar kak suk pegi klinik kitorang pulak yang pegi hospital terus.. huhuh.. NAUZUBILLAH~ selisih jerr.
.
SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN

3 comments:

  1. like this pic very much.. colourful... thanx ein a.k.a dodol..

    ReplyDelete
  2. anonymous: welcome... hari raya kena la warna warni kan...huhuhu...dodol???

    ReplyDelete
  3. weeeeeeeeeeeeee~~~~~~~~~~~

    ReplyDelete