Tuesday, January 29

Ein & Fuad

Status update : Hey Pahang! Here i come! :D
Majlis walimatulurus Ein & Fuad~ 

Ehem~ Assalamualaikum, see the name? it's EIN! and yup! TAK MUNGKIN ITU SAYA~ dan memang betul pun bukan saya! hahaha :D

What was the funny thing, her nickname and mine is the same. Tapi yang peliknya nama dia tak ada pun bunyi dekat-dekat ngan 'ein' tu, (her name is Diana) tapi ntah macam mana her nickname is 'ein' same as mine! since nama saya Farahin then its ok la kan,sebab hujung-hujung tu 'hin'='ein', but for her? urmmm.... tapi dia lahir dulu tau, so, maknanyer nickname 'ein' tu dia pakai dulu then baru saya, hurmm~ 

Kalau kat kampung yang tak bestnyer ade 2 orang nama sama ni, bila people such as nenek or saudara mara panggil "ein!ein!" and i was like, "ein mana?" hahahahah! 

 keeping up the tradition~!

BTW, congrats to both of you~ akhirnya selamat di ijab kabul n bersanding on a purple-pink-silver-ish~ pelamin yang cantik~ :D Barakallah! Semoga kekal hingga ke anak cucu and hereafter! :D (psst psst! hadiah nnt time bertandang sebelah lelaki ein bagi ok~ :D)

Ouh~ my camera tak berapa sihat, battery rosak, after a few shots terus keluar arahan to change the battery pack, so sad! dah lah kalau nak beli battery the price is almost RM300 (pengsan kejap lepas tanya aek kedai tu), but then, think again, seppatutnya memang dah sedar the maintenance price will be high kan, so, pasrah jelah!

 si kecil yang mencuit hati! they're tooooooo cute to play with!

 Mom's side of family! Tapi mak tak ada dalam gamba, busy uruskan dapur!

The food was delicious! Sebab tak guna catering! pakai orang kampung yang datang rewang! Makanan betul punya licin!

 The bride! EIN! (dia berbeza dengan saya!)

 Cousins! Two of them sebaya dengan saya, so kalau ikut, sebelah mak, dua tu jelah yang sebaya dengan saya yang jadi geng nak berborak kalau balik kampung.

Dze Familia! Inilah keluarga Encik Amir, pak cik caya! Tapi anak sulung diorang tak ada dalam gamba sebab tengah busy cari anak dia nak bergamba sekali. Maaf Abg Emi~ Gambamu tiada~  :P

 This family, untuk anak-anak mereka, pakcik and makcik saya telah menggabungkan nama mereka untuk diletakkan sekali manjadi sebahagian daripada nama anak-anak mereka, tapi saya tak ingat pulak nama tu tapi ada bunyi 'HAMIR' or something like that laaa~ it was nice to see the whole family to be happy~ :D n how i wish to be like that~

 Cik Wugu tak berapa sihat nak temankan pergi Pahang, so, yeah~! Alhamdulillah, i manage to do it all alone! 
(SUBANG JAYA-JOHOR-PAHANG-JOHOR-SUBANG JAYA)

No comments:

Post a Comment