Sunday, February 26

Iced Honey Peach Fruit Tea. A tragedy.

Bangun pagi excited. I have a wedding to attend. Tidak berkaitan pun tapi excitednya macam kawan sendiri yang kahwin. well ianya perkahwinan kawan saya punya abang.. since it was my first time attending wedding with only my friends so, why not saya excited sedikit kan...

a journey began. meeting with diana at her home and kami menuju ke shah alam with attention to meet the other person, fatin. well.. cut it short, all of us met and continued our journey.


Kitorang sampai dewan tu at good timing sebab time tu pengatin baru sampai nak bergerak masuk dewan. Since kitorang tak kenal the groom or the bride so we decided untuk wait outside for our friend, aqila untuk panggil kitorang masuk (segannya) but then since dia adalah one of the ahli tuan rumah so she's quite busy with her job as penyambut tetamu. At the end her mother recognized us and jemput kitorang masuk. makan.makan.makan. then kitorang decide untuk tunggu our other frinds untuk sampai. diorang agak lambat sebab sesat tak jumpa jalan. hahahah.. almost an hour baru diorang sampai. Trah, Echa, Fin and Zati arrived and diorang terus pergi makan sebab dah lapar. masa tu dah almost 3 o clock. Haruslah lapar kan. :)
Then we all taking picture sebab semua orang datang dengan sangatlah bergaya and cantik-cantik. :D

Then masa nak balik decide untuk singgah kat alam sentral nak beli popiah untuk diana's mother. unfortunately masa on the way (kitorang park and decide to go by foot sebab ramai sangat orang kat SACC sebab ada ABPH jelajah) rain was pouring hard! and me and diana decide untuk have our tea time.. hehheheh.. again. makan! ouh! and what become a tragedy? kasut saya putus talinya masa nak meredah hujan yang almost nak lebat! yup! PUTUS! sumpah malu gile. dah la kena cross road time tu . dok seret kaki and masuk je SACC tu kedai kasut pertama terus masuk and beli kasut baru. tak pasal2 melayang my money for something yang tak perlu. urghhh!! but, think positive, pkai masa nak pegi klas masuk sem nnt la yer :) hahhaha..


oh! and iced honey peach fruit tea at noodle station was one of the best drink ever! big glass, big satisfaction. :)

No comments:

Post a Comment